Meteen naar de inhoud

Over ons

Denzo denkt pro-actief met u mee om uw steiger of vlonder zo kostenefficiënt als mogelijk te realiseren.

Voor elke klant, die ons benadert voor het uitvoeren van vlonders of andere een dienst, hanteren wij dezelfde norm: Persoonlijke Aandacht! En dat is toch iets wat u als klant natuurlijk ook graag wilt.

Pro-actief en besparend meedenken 74%
Professionele uitvoering door ervaren personeel 89%
Begroting binnen budget 95%

Wij zijn een laagdrempelig bedrijf waardoor u altijd met een van onze medewerkers kunt sparren over uw project.

Duurzame relaties

Door onze grote betrokkenheid bij de realisatie van de projecten van onze klanten, proberen wij een zo optimaal als mogelijk een bijdrage te leveren zodat de uitgevoerde werkzaamheden ook bijdragen aan toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

Hart voor uw project

Ons bedrijf verricht werkzaamheden voor gemeenten, waterschappen, aannemers, hoveniers en particulieren. Ons specialisme is het maken en bouwen van botenhuizen, bruggen, damwanden, vlonders en damwand constructies. We onderscheiden ons door een flexibele klantgerichte aanpak. Meedenken alsmede, inbreng van specialisme en praktische ervaring speelt bij ons een grote rol.

Ervaring & kwaliteit

Ons bedrijf draait op een goede organisatie en een team van zeer enthousiaste maar vooral vakbekwame medewerkers. Dit zorgt ervoor dat beslissingen snel en adequaat worden genomen, wat resulteert in een vlotte afhandeling van uw damwanden project.

Fundeon & SPG-NH leerbedrijf

Vakkundige collega's

Al onze projecten worden uitgevoerd door onze eigen ambachtsmensen, die hart hebben voor hun vak. Vaak zijn ze intern opgeleid en werken al jaren voor ons bedrijf. Voor de specifieke onderdelen zoals elektra, loodgieters-, timmer- en schilderwerk en diverse installaties, werken wij nauw samen met experts, waarop we al jaren kunnen vertrouwen. Zij vormen met ons samen een hecht en deskundig team. Een garantie voor een perfecte afwerking van elk project.